Sendeyim.net ekibi olarak 2025 yılında yine boş durmadık, sizler için harika Ağladı İle İlgili Sözler derledik. Birbirinden güzel sözleri bir araya getirdik ki duygularınıza tercüman olsun. Ağladı İle İlgili Sözler arayanlara ilaç gibi gelecek bu listeyi kaçırmayın. Çayınızı alın, kahvenizi koyun; güzel sözlere birlikte dalalım.
Kiminle güldüğünü unutabilirsin; ama kiminle ağladığını asla.
Kısa süreli yalnızlıklarımda zehirlediğin kalbime bakıp ağladım şimdi yaşamak için sebep mi arıyayım yoksa ölüm için neden mi arıyayım?
Gül ki dünya dönsün gül ki sözler anlam kazansın, senin için yaşadığımı herkes görsün, senin için ağladığımı bütün şarkılar anlatsın sana, seni sevdiğimi bütün mecnunlar yazsın kitabına.
Bir gözyaşı akıttım uğrunda yine, yine seni anımsadım ve ağladım. Ama son gözyaşlarım sanma ki seni unuttuğumdan. Seni ölene kadar seveceğim derdim ya hep söz seveceğim o ana dek.
Seni düşündüm, ağladım. Darmadağın aynaya baktım. Karşımda duran bir yabancıydı.
Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı. Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk.
Çiçek sulandığınca güzel, kuşlar ötebildiğince sevimli, bebekse ağladığı kadar bebek ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin. Bunu da öğren; sevdiğin kadar sevilirsin.
Ben sensizdim. Akşamın yaklaştığı saatlerde kahrolursun görme ağladığımı başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı.
Ne diş ağrısı ne dil yarası etkili olmamıştı hayatımda bana bıraktığın aşk acısı kadar, sebepsiz değil ağladığımda gözyaşlarım adını yazıyor kurumuş toprağa.
Kadına yaşı sorulmaz. Çünkü o da bilmez ağladığı gecelerin hesabını, kitabını.
Her ağladığında gözlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu düşün, ağlarken çok ağlamada o kurşunlar beni öldürmesin.
Tesadüfen doğduk, mecburen yaşıyoruz. Doğarken neden ağladığımızı maalesef yaşarken anlıyoruz. Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli halam.
Ağladığımda gözümden akan yaşı seven biricik ablacım.
Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim. Sen beni hep bıraktın; bense hep arkandan ağladım. Can Yücel
Ağlamak her şeye çare değildir. Bir çocuk ağlayarak her şeyi yaptırabilir ama bir büyük ağladıkça acınacak hale gelir.
Bu akşam yine sensizlik düştü içime, bu akşam gözlerin doğdu yüreğime, çekilmez oldu hasretin bedenime, ağladım anılara sessizce bu akşam ölmek istedim yine habersizce.
1.sınıfa başlarken neden ağladığımı şimdi daha iyi anlıyorum.
Yalnızlığıma koştum dizlerimse peşinden ağladı sevgide ne varsa araladım sevilmekten habersizim ben.
Ayna benim en iyi arkadaşımdır. Çünkü ben ağladığımda, o asla gülmez. Charlie Chaplin
Sustum! Suskunluğum, susturana armağan olsun. Ağladım! Gözyaşlarım ağlatana haram olsun.
Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını. İşte bu yüzden herkesten gizlerim, yüzümü gülerken kalbimin ağladığını.
Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık
Bu dünyada ben bir senin için ağladım, artık bir daha ağlamam, ağlasam da gözlerimden yaşlar akmaz.
Ağladığı zaman rahatlamaz bir Boğa, ağladığı zaman değer vermiş olur, içindeki şey daha çok büyür.
Vakitsiz gelen ayrılıklarla değil senin sözlerine ağladım gece boyunca, bırakıp gitmene değil giderken yüzüme bile bakamamana darıldım saatlerce, şimdi ölümüne seviyorum seni o büyülü gülüşünle.
Kadına yaşı sorulmaz. Çünkü o da bilmez ağladığı gecelerin hesabını, kitabını. İlhan Berk
Gülmek için sebepler aramayın, bir bahanenizde olmasa bile hayata gülümseyin ama ağladığınız zaman mutlaka bir sebebiniz vardır.
Ne kötülük gördün benden, ölürüm geçemem senden, affet beni sen sevgilim, özür diliyorum senden. Artık suçumu anladım, senden ayrı çok ağladım, affet beni sen sevgilim, özür diliyorum senden.
Eğer aşkta güzel bir an varsa, o da başkalarını baştan çıkartan o yüreğin, benim için kan ağladığı zamandır.
Biz seninle bir arkadaş gibi büyüdük. Beraber aynı yollarda yürüdük, koştuk. Gün oldu beraber ağladık, dövüştük, barıştık ama biz her zaman birbirini seven iki kardeştik.
Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; benimle evlenir misin?
Delikanlı serseriler ne ağlamayı nede sevmeyi bilirmiş ola ki sevdi bir kez severmiş ve ola ki ağladı gözyaşlarının düştüğü yerde ölürlermiş.
Tesadüfen doğduk mecburen yaşıyoruz. Doğarken neden ağladığımızı maalesef yaşarken anlıyoruz. Doğum günün kutlu olsun.
24 Şehit daha 24 çift göz daha kapandı hayata. 24 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 24 baba daha ağladı evladının musalla taşı etrafında. Biz rahat uyuyalım diye 24 vatan evladı ebediyen uyudu.
Bilmezsin nasıl olur insan nasıl olur aysız gece yalnızken. Üşüdüğünü sanırsın aniden, ağladığını duyarsın birinin içinde hıçkırarak sessizce.
Karşılıksız aşklara kurban etme ömrünü, bilemezsin hangi gün kırıverir gönlünü, ağladığın köşelerde gözyaşını gördü mü?
Serseriler ne ağlamayı nede sevmeyi bilirmiş, ola ki sevdi bir kez severmiş ve ola ki ağladı gözyaşının düştüğü yerde ölürlermiş.
Sen hiç geceleri sabahlara kadar ağladın mı yalnızlık nedir bilir misin sorarım sana.
Doğdu, sevinçten ağladılar. Öldü, acıdan ağladılar. O, bu arada yaşadı, hiç düşünmediler.
Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokununca gülecek gibi duran yüzünü özledim.
Biz çocukken dayak yediği için ağlayan değil, ağladığı için dayak yiyen bir nesildik.
Bu hayat bana, insanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu ve laf olsun diye yaşadığını öğretti.
Kalbim ağrıyor seni andıkça, gözlerime vuruyor kalbimin ağrısı ağlıyorum ve ağladıkça sana lanet ediyorum.
Dostluk yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, ağladığında sıcacık bir kucaksa, gerektiğinde ateşe atlamaksa dünya durana ve bu can ölene dek dostunum ve kardeşinim.
Artık günlerden uzun gecelerim, gecelerde de yalnız senin sevgin var. Her acıyı tattım her çileyi gördüm, hayatın her cilvesine alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım. Şimdi anlıyorum acıdan, hasretten, gözyaşından başka hiç bir şey vermemişsin bana. Yıkılan hayallerime, yok olan geçmişime, kaybolan geleceğime ağladım, çocuklar gibi ağladım.
Ağladıkça gözyaşlarım dökülür yeşertir kuru toprakları. Diz çöker, yalvarırsın önünde cennetin beyaz kapıları. Can verirken umutların yetişir annenin kalbi, duaları şükreder gülümsersin. Tanrı aslında sever hepimizi.
Şikâyetçi olup ağladığım nice günler oldu. Zaman geldi ki, ağladığım günlere ağladım. Hazreti Ebu Bekir (Radıyallâhu Anh)
Tesadüfen gelmişim hayata, mecburen yaşıyorum. Doğarken neden ağladığımı yaşarken anlıyorum.
Ne zor bir yaşantım oldu nede çok kolay yaşadım bu hayatta, ne bu kadar sevdim birini nede ağladım onun için bunlar şimdi sadece senin için ölüyor bir tanem seviyorum seni.
Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün. Gülebildiğin kadar mutlusun, üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin. Can Yücel
Onun üzüntüsünü paylaşıp onun için ağlıyorsanız bu aşktır. O olmadan onu düşünüp ağladığınız olduysa o da aşktır.
Artık günlerim günlerden uzun, gecelerim gecelerden yalnız. Seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım, Her çileyi gördüm hayatın her cilvesine alıştım. Yalnız senin yokluğuna alışamadım. Şimdi anlıyorum acıdan, hasretten, gözyaşından başka hiçbir şey vermemişsin bana yıkılan hayallerime, yok olan geçmişime, kaybolan geleceğime oturup ağladım çocuklar gibi..
Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlarımla gülecek gibi duran yüzünü özledim.
Seni bir serçenin gözyaşları kadar sevdiğimi biliyor muydun? Bu sevgim sana az gelecek ama bilmediğin bir şey var. Serçeler ağladığı zaman ölürler.
Bazen güldüm, bazen ağladım. Hayatı yaşanır sandım, yanıldım. Yüzüme gülenlere hep inandım. Ben herkesi kendim gibi sandım.
Ayna benim en iyi arkadaşımdır. Çünkü ben ağladığımda, o asla gülmez.
Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim. Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım.
Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadım, yeri geldi ayrılıklara ağladım, ama gönlüme koyduğum dostu hiç unutmadım. Yeni yılın kutlu olsun.