Sendeyim.net ekibi olarak 2025 yılında yine boş durmadık, sizler için harika Kalbimi İle İlgili Sözler derledik. Birbirinden güzel sözleri bir araya getirdik ki duygularınıza tercüman olsun. Kalbimi İle İlgili Sözler arayanlara ilaç gibi gelecek bu listeyi kaçırmayın. Çayınızı alın, kahvenizi koyun; güzel sözlere birlikte dalalım.
Biz cimbomluyuz cimbomlu. Çünkü kanımız sarı kırmızı akar. Biz cimbomluyuz cimbomlu. Çünkü kalbimiz cimbom diye atar.
Kırılan kalbimin parçalarını toplaya bilirim yine. Sırf senin için, ayaklarına batmasın diye!
Rüya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş; uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir. Hayal gücü; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgârdır ve hayat; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır. Açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle. Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun
Tek istediğim bugün dilediğin tüm isteklerin gerçek olması. Belki çok uzaktayım, yanında değilim ama bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.
Bu mesajımı sana kalbimin en şiddetli sesiyle yolluyorum, seni seviyorum.
Kalbim ağrıyor seni andıkça, gözlerime vuruyor kalbimin ağrısı ağlıyorum ve ağladıkça sana lanet ediyorum.
Ne kadar kızsam da sana içimde aşkın yakıyor kalbimi adeta, seviyorum seni ama kızgınım sana bunu unutma.
Bir gecenin kör kuyusunda kalbimi elime aldım, sadece sana feryadım sadece sana beddualarım canımı aldın kalbimi parçaladın.
Derin duygularda kaybolan kalbimi yeniden çıkardın bedenimin sol üst köşesine, sana hayatımı borçluyum bebeğim.
Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını. İşte bu yüzden herkesten gizlerim, yüzümü gülerken kalbimin ağladığını.
İrademiz kalbimizin derin köşelerinde yatan elbisesiz manaları uyandırıp suretle şekillerin verildiği yer olan kalbe gönderir. Hayal ne kadar zenginse mananın giyeceği elbiselerde o kadar da ziynetli olur. Hayalin zenginliği de tecrübe tecrübe ve bilgi birikimiyle doğru orantılıdır.
Dertler olsa da ömrümüzde ışık bitmez kalbimizde, yine gülerek başlayacağız bu güne günaydın olsun bir taneme.
Ey kapıları açan Allahım, bize kapıların en hayırlısını aç. Ey halden hale çeviren Allahım, halimizi en güzel hale çevir. Yarabbi! Bizleri senden, dilimizi duadan, kalbimizi Kuran-ı Kerimden, amellerimizi hayırdan ayırma. Amin. Hayırlı Cumalar.
Bir dakika bakar mısın. Giderken kalbimi bırakır mısın lütfen ona çok ihtiyacım var. Ben o kalp ile tek seni sevdim sen yokken bile tek seni seveceğim sen başkasını sevsen bile.
Sen kalbimi kırmadın hayatımı yıktın umarsızca, sen geleceğimi söndürmedin hayatımı bitirdin bir lafınla. Aşk acısını bıraktın hatıra.
Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum çünkü seni seviyorum benimle çıkarmısın sevgilim?
Bütün dertlerimle beddualarım sana, kırdın kalbimi bunu unutma. Bu kalbin hesabı sorulacak günün birinde o zaman çıkma karşıma.
Yaşanan yıllarımızı hatırladıkça bağlanıyorum sana, bu günleri yıllarımıza katalım kalbimizden ellerimizi ayırmayalım kalplerimiz birbirini tuttuktan sonra ayrılıklar gelmez karşımıza biriciğim.
Ona kalbimi verdim saklasın diye, salak buzdolabına koymuş bozulmasın diye.
Kır kalbimi gönlün olsun. Al her şeyim senin olsun. Şimdi başka kollardayım, bu da sana kapak olsun.
Büyülendim ama büyüyemedim. Aklım ermedi aynalara ve suya yüzümü gösterip kalbimi neden sakladıklarını öğrenemedim. Şaşkınım, cahilim ben bu dünyada.
Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsa da konuşsa kalbimin dili küçücük dünyamda bir bilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime.
Kalbimin tek atışı anlatır sana ne hissettiğimi belki. Kelimeler yetersiz kalıyor sevgimi anlatmakta çünkü. Seni hep sevdim ve seveceğim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.
Ona kalbimi verdim saklasın diye, buzdolabına koymuş salak kokmasın diye.
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kuran-ı Kerimi, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar.
Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir. Hem de karşılığında bizi düşünmesi bile zor olanlara.
Yıldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni düşünürken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyeceğim
Kalbimi bedenimden söküp senin avucuna vermek istiyorum. O senindir çünkü; senindir artık. Sen ruhumda başladın ve bütün vücudumu kapladın. Bütün vücudum sen artık.
Kalbimi söksen de ismini silemezsin üstünden seni yazdım kimse silemez yerinden seviyorum seni kimse susturamaz adını kalbimden değil dilimden de alamaz.
Bilseydim yalnızlığımın başkenti olacağını, kalbimi fethetmene izin verir miydim?
Allahım ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.
Serseriyiz kalbimiz atar saniyede beşyüz kere aşık olursa kalbimiz kan yetmez bu bedene.
Dünyanın her köşesinde beni seven herkese sesleniyorum; her millete, her ırka, her dile. Sizi kalbimin en derininden seviyorum, dua ediniz.
Kır kilitleri al kalbimi cesaretin yoksa sakın çıkma karşıma alma kalbimi cesaretsiz yüreğine.
Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken nikah törenimizde siz dostlarımızı yanımızda görmek bize mutluluk verecektir. Biz sevdik kalbimiz bir olsun. Bizim düğünümüz törenimiz olsun. Buyurun dostlar haberiniz olsun.
Bugün tüm dileklerinin gerçek olması en büyük dileğim. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.
Rüya, biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş ise uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir. İçinden ne çıkacağını bilmesek de açtığımız zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle. İyi geceler arkadaşım.
Sözlerimin bittiği yerde gözyaşlarımla haykırıyorum isyanımı sana. Kırık kalbimi, umutlarımı,hayallerimi gözyaşlarımla büyütüyorum. Belki geri dönersin benim sevdiğim gibi sende seversin.
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara..
Sayın değerli sağlam ciğerli, bazen üzüntülü bazen kederli, su gibi akan şimşek gibi çakan kalbimin en değerli köşesinde gül suyu şişesinde saklamış olduğum muhterem varlık muhterem abim. Doğum günün kutlu olsun.
Galatasaraylı olmanın verdiği gurur, kalbimin en derin yerinde durur.
Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Regaib kandiliniz mübarek olsun.
Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için.
Demiştim, gidip geniş bir bulut alalım. Çünkü yarın, gökyüzü üzerimde hep dikdörtgen kalacak. Yarın kalbimin ormanına küller yağacak.
Hayatımdaki tek erkek , tek aşık olduğum adam ve kalbimin tek sahibi biricik babam nice mutlu huzurlu beraberce senelere inşallah.
Artık yaşamak istiyorum nefes almak istiyorum haydi tut elimden çek beni hayata haydi tut kalbimi yaz kalbine bekliyorum ve inan seni çok seviyorum.
10 Kasım'da ben üzgünüm neden? Çünkü bizden ayrıldı Atatürk'üm, kalbimiz kırık gönlümüz buruk çünkü bizden ayrıldı en güzel varlık.
Sen benim incimdin. Parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. Ve bir daha kaybetmeyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.
Hayatımda tek düşüncesin, bileğimin kuvveti sensin kalbimin ilacı gözlerin benim tek derdim tatlı derdim sensin sevgilim.
Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Doğum günün kutlu olsun ışığım.
Bugün ellerimiz mutlulukla ayrıldı. Yarın bugünden daha fazla bağlanacak ellerimiz birbirine sevgilim. Kalbimizin aynası gözlerimiz ve ellerimiz.
Ah sevda bahçemin tutsak çiçeği.. Ben seni oraya hapsettim. Seni hapsettim kırık bir aşk şarkısı eşliğinde. Hüzne buladım seni. Deniz meltemlerini okşayan saçlarını hapsettim kalbimin kıvrımlarına. Ordasın artık. Oradasın ve ne kadar olman gerekiyorsa.
Güzeller içinden bir seni seçtim, kalbimi sana ben sana verdim. Bu alemde kral sensin Fenerbahçe. Şampiyonluk için saldır Fenerbahçe.
Söyle ona Sebastian öyle kırdı ki kalbimi uyuyunca bile geçmiyor.
Dertler olsa da ömrümüzde, ışık bitmez kalbimizde, inadına gülerek başlayacağız günümüze. Günaydın Arkadaşlar.
Gerçek aşk sevgilinin bütün kusurlarını görür ve sever. Aşk inanmanın şiiridir. Aşk şüphe etmez. Aşk kıskanmaz. Aşk iğrenmez. Aşk çirkin bulmaz. Aşk küçümsemez. Aşk bencilliğin, kendini sevgiliden daha üstün görmenin, buhranın ve kötümserliğin tam zıddıdır. Aşk istemez, yalnız verir. Aşk bir mücadele değil ahenktir. Aşk bunun için ilahidir. Gerçek aşkın bir tek değişmez vasfı vardır: Tükenmezlik. Aşk engellere ve hücuma uğradıkça kuvvetlenen ihtirastır. Rakipsizdir, yenilmez. Aşk kendi saadetini bir başkasınınkine feda etmektir. Marifet bize yâr olmayan sevgiliyi kalbimizin içinde öldürmek. İşte en haklı, en masum, en kudretli ve en muhteşem cinayet.
Günaydın kalbimin sahibi, günaydın aşkların en tatlısı, sevgilerin en görkemlisi. Günaydın soğuk kış gecelerimin ateşi, seni çok ama çok özledim.
Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da, şimdi yanında olamasam da, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.
Eller bana kalpsizsin diyorlar, doğru çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar.
Kimse vazgeçilmez değildir. Kır kalbimi gönlün olsun. Al her şeyi gözün doysun. Şimdi başka manitalarlayım bu da sana kapak olsun.
Senin yerin başımın üstü, kalbimin odaları; ama sen misafirim değil ruhumun ortağı, bir başınalıkla savaşımın kahramanı. Yüz akım, gururum, aşkım, anlamım gel bir daha gitme bu kalbimdeki federe cumhuriyetinden, mülkiyeti artık sana ait bedenden.
Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi.
Kalbimiz navigasyon cihazı değildir, götürdüğü her adrese gitmemeliyiz.
Şereftir seni sevmek senle ağlayıp gülmek Galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek yetmiyor ki stadyumlar kalbimiz senle çarpar layıksın bu sevgiye şanlı Galatasaray.
Bu dünyada yüzümü güldüren çok fazla insan var ama kalbimi bir tek sen güldürebiliyorsun. Benimle evlenir misin?
Sen sevdirmezsen sevemeyiz; Kalbimizi cemâline ve kemâline hayran eyle Allahım.. Kulluğunun kapısından ayırma Ey Rabbim..!
Acılar kalbimi nasırlaştırdı ve kalbim, her zaman üzerine basılan bir nasır gibi sızlıyor. Yalnız ben artık bağırmıyorum, bağıramıyorum.
Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet, sevdamın sonundaki ömrüm olur musun?
Üzgünüm, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, Nice yaşlara canım amca kızım.
Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok, çünkü sen zaten bunlara sahipsin. O yüzden sana bir ayna getirdim. Kendine bak ve beni hatırla.
Gençtik ve salaktık ama kalbimiz vardı.
Aslında biz tüm kalbimizle sadece bir tek şeyle ilgileniyoruz eve bir şeyler götürmekle. Bunun dışında hayatla, yaşananlarla ilgili olanlar hangimiz bunlar için yeterince ciddiyete sahibiz, ya da zamana. Bu tür şeylerle korkarım ki hiçbir zaman tam olarak ilgilenmedik: yüreğimiz orada değil işte hatta kulağımız bile.
Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim belki seversin diye.
Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kirpiğim kısalığında, kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı.
Sarı kırmızı akar kanımız, vazgeçiremez ne anamız ne babamız. Sökseler de kalbimizi sonuna kadar Galatasaraylıyız. En büyük cimbom.
Şayet sağlam bir istekle aynayı biraz daha kaldırırsak dünyadaki ters şeylerin bulanıklaştığını göreceğiz ve ışık göğü kalbimize güzellik ve neşe getirecektir.
Her ağladığında gözlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu düşün, ağlarken çok ağlamada o kurşunlar beni öldürmesin.
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer, sen o suya yazı yazdın, şimdi güneşin doğmasını bekle!
Bir kurşun sıkılsa beynime unutucağımı mı sanıyorsun seni kalbimi sökseler sevmiyecem mi sanıyorsun.
Cennetin güzellikleri ruhumuza işlesin, Allah korkusunu kalbimizden silmeyelim imanı hayat felsefesi olarak bilelim, öldüğümüzde yerimizi yaptıklarımızla görelim başınız sağolsun.
Kalbim cam gibidir hemen kırılır sözlerim çok tanedir anlamlı, seni seviyorum cam kalbimin içinde sözlerim senin gibi her zaman anlamlı seviyor kalbim seni delikanlı.
Seni anlıyoruz büyük Atatürk, seni seviyoruz tüm kalbimizle, seni özlüyoruz büyük Atatürk, seni anıyoruz 10 Kasım gelince.
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek.
Yarım kalan kalbimi tamamladın hayata yeniden başlattın beni sakın durdurma bu büyülü hayatı yaşamak istiyorum yaşamın içinde sadece sen ol istiyorum bir tanem tek gerçeğim.
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara
Gidişinle beni boş bir sevdaya bıraktın, şimdiden sayıyorum sensizlik günlerini ve geleceğin günü bekliyorum sabırsızlıkla, o günün sevgisiyle avutuyorum bir parçacık kalbimi.
Biz ağır abi olduk alemde ders verdik bütün gençlere, sevgiyi aldık kalbimizden cüzdanımıza koyduk tesbihle aşk yaşadık gecelere atladık.
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek, seni çok seviyorum işte o en büyük gerçek.
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı bütün ormanları, bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum.
Kalbimin en güzel yerindesin, sen benim her şeyimsin. Ayırmasın bizi hiçbir şey sevgilim bir tanemsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum ya, işte o en büyük gerçek.
İnanmıyorum kalbimin attığına. Sensizlikten kendini sağa sola çarpıyor sadece.
Sana yalan sözler yazıp gözünü boyamak istemiyorum, sana sakız olmuş şarkılardan sözler okumak istemiyorum sana kendimi veriyorum kalbimi veriyorum sana sözlerimi gözlerime bakıp okumanı istiyorum seni seviyorum kendi benliğimle seviyorum seni.
Ölüm varmış, korku varmış, bu dünyanın sonu varmış, bizim için yoktur tasa kalbimizde sen yaşadıkça, başarılar gelir geçer asaletin bize yeter, öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer.
Sarıyla kırmızı kalbimizin yıldızı, şampiyon ol cimbom al bizim canımızı.
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması teyzecik. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum doğum gününü. Nice yıllara canım teyzem.
Seninle hayattan zevk almayı öğrendim, elini tutunca kalbimin atışını hissettim, sözlerinle gülmeyi öğrendim aşkım.
Öperim dudaklarından, gül kokulu yanaklarından, her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin. Sevgililer günün kutlu olsun.
Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık