Sendeyim.net olarak 2025 yılında sizler için birbirinden anlamlı ve özel Gözüm İle İlgili Sözler hazırladık.En güzel ve en yeni Gözüm İle İlgili Sözler ile duygularınızı en etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz. Güzel sözlerin gücüne inananlar için, özenle seçilmiş bu derlemeyi kaçırmayın!


Reklam Alanı

Bu Yazımızda Neler Bulacaksınız ? Göster

Gözüm İle İlgili Sözler 2025

Sendeyim.net ekibi olarak 2025 yılında yine boş durmadık, sizler için harika Gözüm İle İlgili Sözler derledik. Birbirinden güzel sözleri bir araya getirdik ki duygularınıza tercüman olsun. Gözüm İle İlgili Sözler arayanlara ilaç gibi gelecek bu listeyi kaçırmayın. Çayınızı alın, kahvenizi koyun; güzel sözlere birlikte dalalım.

Gözüm İle İlgili Sözler

Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasa da, dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini iyi bilirim.
Sırat köprüsü gibiyim bugünlerde. Gözümden de gönlümden de düşen düşene.
Elimizde bir çiçek varken gözümüze yalnızca dikenleri görünür, uzaklarda ise bir diken vardır; gözümüz hep çiçeğini görür.
Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim günaydın günaydınlar. Canımın taa içi.
Gözümde canlanır koskoca mazi, Sevdiğim nerede ben neredeyim, Suçumuz neydiki ayrıldık böyle, Kaybolmuş benliğim, ben ne haldeyim. Efkarım birikti sığmaz içime, Bin sitem etsemde azdır kadere, Gülmeyi unutan yaşlı gözlere, Mutluluktan bir haber ver dilektaşı.
Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim, nefesim, gözüm, her şeyim günaydın, günaydın Canözüm.
Seni ilk görünce tutuldu dilim durdu dünyam sanki, seni ilk görünce hayat gözüme renkli geldi kalbim dile geldi seni görünce aşık oldu bu deli.
Gözümü uykuya kapatırken son düşündüğüm, gözümü ilk açtığımda ilk düşündüğüm sensin sevgilim, günaydınn şekerimmm..
Eğer çölde bir çiçek olsan; seni kaybetmemek; için gözyaşlarımla sulardım eğer gözümdeki bir damla yaş olsaydın; seni kaybetmemek; için hiç ağlamazdım.
Meçhul bir yerde karmaşık duygular içinde, hafif gözüm yaşlı bir şekilde yazıyorum bunu. Seni Seviyorum.
Ağla gözüm ağla, gülmezem gayrı. Ben dosta giderem, gelmezem gayrı.
Günaydın hayatımın anlamı, gözümün nuru bitanem. Gözümü açtığımda aklıma gelen tek gerçek günaydınn.
Ağladığımda gözümden akan yaşı seven biricik ablacım.
Benim hayatımı zehir ettin insafsız. Yaşamaktan soğudum insanlardan kaçmaya başladım güvenemiyorum kimseye herkes senin gibi gözümde lanet olsun senin sevgine karakterine.
Ben 14 yaşındayken babam çok cahil bir adamdı. Gözüme görünmesin isterdim. Fakat 21 yaşıma geldiğimde hayrete düştüm; bizim ihtiyar yedi yıl içinde ne çok şey öğrenmişti.
Sen Allah'a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin.
O ki; rüyana gireceğim diye söz verdi. Nice yıllar geçiyor ki bu söz yüzünden gözüme uyku girmedi.
Ne uçanda gözüm, ne kaçana sözüm, ben seni bulmuşum hayatı unutmuşum sevgilim.
Seni gözümde büyütmüş olabilirim önemseme lütfen. Küçük çocuklar bozuk paraları hep büyük zanneder.
Canın çok acıdı mı gözümden ve gönlümden düşerken?
Huzur kalbimizde olduğu sürece gözlerimizde parlayacaktır, tıpkı bugün içimizdeki huzur gözümüzdeki ışık gibi, Ramazan bayramınız mübarek olsun.
Sensizim biliyorum. Kendimi kandırıyorum yokluğunda. Geceleri yastıktan sevgilimsin benim. Gündüzleri, gözüm açık gördüğüm hayal.
Sana bir not bıraktım iki gözüm: boş duranı Allah sevmez. Allah için sev beni.
Önce kardın, eridin çağlayan oldun; goncaydın, açtın gül oldun; gözümde yaştın, bittin gülücük oldun. Artık bir yaşına girdin ki doğdun.
Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım. İlk defa sadece teşekkür ettim Tanrıya bu gece yanımda olduğun için.
İçimde ilkbaharın neşeli cıvıltıları var sanki gözüme sevgi çemberi dolanmış her baktığım yerde adın her baktığım yüzde sen varsın bebeğim.
Paylaşırım senin yokluğunu odamın soğuk sessizliğiyle, beklerim seni elimde sana ait sözler gözümde seninle yaşanacak mutlu günler, aklımda sadece sen varsın sevgilim.
Cümlemin sonundaki aralıklarsın, gözümün görmeyeceği ayrılıklarımsın artık.
Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin.
Senden dolayı seviyorum seni ey sevgili.. Öyle ki kıskançlığımdan kendi gözümle bile dost değilim.
Yaralarımı sarmak isterken karşıma çıktın kapanmaya başlandığını hissettiğim anda daha beter yaraladın beni. Şimdi git bişey söyleme anlamsız kelimeleri kullanmaya kalkma, o kadar küçülme gözümde bari. Şimdi sadece git ama benden aldıklarını geri vererek.
Sana kalkan eller taş olur. Görmezsen seni gözümden akan yaş olur. Kıymet bilemedik anacığım affet bizi. Ellerinden öperim, Doğum günün kutlu olsun.
Bir sen vardın bir de rüzgar, her şeyimdin bir zamanlar. Senden sonra ben de bittim. Her yanım sen, gözümde yaşlar.
Dedem bazı şeyleri göze alman gerekir deyince elime ne geçtiyse gözüme soktum. Hastaneye gidiyoruz, pişman değilim.
Merhaba özlenmesi en güzel insan; özümde özlediğim, gözümde tüten, gülünce beni güldüren yüz, duyduğumda en mutlu olduğum ses. Seni çok özledim.
Benim uçmak neme gerek, hergiz gözüm ona bakmaz.
Gündüzüm gecem belli değil, seviyorum seni yalan değil, senin sayende oldum aşık, görmez gözüm senden başkasını artık
Eskimeyen bir sevgin kaldı kalbimde, gözümden gitmeyen güzel yüzün kaldı hayallerimde ve sen kaldın bitmeyen sevgimde.
Gözyaşlarım kadar değerlisin; ama gözyaşlarım nasıl gözümden düştüyse şimdi sen de öylesin.
Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen. İyi ki doğdun gözümün nuru bir tanem.
Gözüm gözüne değmeden yazdığım şiirlerim melal. Varsın değmesin razıyım ey yâr böylesi daha helal,
Ben uzağı pek göremiyorum, sen gözümün önünden ayrılma.
84. yıldır gözümüz yaşlı. Türk Milleti başın bir kere daha sağ olsun.
İyi geceler gözümün görmediği gönlümün hissettiği.
Garibim, Ne bir güzel var avutacak gönlümü bu şehirde nede bir tanıdık çehre bir tren sesi duymaya göreyim iki gözüm iki çeşme.
Bir seni görsün istiyorsan gözüm, bir beni görmeli gözün.
Keşke hep çocuk kalsaydım diye üzülme sevgilim. Çoğu zaman gözümde yeterince küçülüyorsun zaten benim.
Gözümdeki kızıl ışığa lanet eden sevgili; unuttuğun yüreğimdeki aşk için teşekkür ederim.
Öyle çok şeyde gözüm yok, bir kalbin, birde adının yanına soyadım yeterli.
Geçmedi yare sözümüz yollarda kaldı gözümüz, yere sürüldü yüzümüz böyleymiş karayazımız.
Sen Allaha dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin, sen gözümden süzülen yaş düşüncem hasretimsin. Sen anlatmak isteyip de anlatamadığım, kelimelerle ifade edemediğim biricik babamsın. Babalar gününü kutlar ellerinden öperim baba.
Ne zaman aklıma gelsen bütün sesler kulağıma seni söylüyor gibi oluyor nereye baksam sanki resmini gözüme tutuyorlar gibi, şarkılar bile adını söylüyor seni çıkarıyorum anlam olarak sen benim olmalısın bu hayatta bunu anladım yaşadıklarımdan.
Şarkılar da türküler de senin için, başka ne yapsam sevdiğimi anlaman için. Bilmiyor musun sevildiğini, gözümün içine bak neler neler göreceksin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
Kendimizi bir mal sandığımız için, insan yaşamının önemini büyütüyoruz gözümüzde. Birey bir hiçtir; doğa ancak insan türüne değer verir ve buna benzer şeyler.
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam.
Günaydın hayatımın anlamı, gözümün nuru bir tanem. Gözümü açtığımda aklıma gelen tek gerçek günaydın.
Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın. Belki bin tane aşktan geçmiş olayım ve hiçbiri olmasın gözümde.
Bu gece kayarken yıldızlar, gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken, dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim Allah'a bu gece yanımda olduğun için.
Sen günümün aydını, sımsıcak bakışlı, hayatımın tek anlamı, günaydın bir tanem. Bir sabah da gözümü açtığımda aklımda değil de yanımda olsan. Günaydın aşkım.
Günaydın bahar kokulum, kırçiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim günaydın günaydınlar. Canımın canı.
En basit yalanları gözüme bakarak söyleyen ahmaklar tanıdım. Bense onların cahil cesaretlerine ve kuş beyinlerine hayrandım.
Gözlerimi kapattığım an gözümün önünde konuşmaya başladığımda ismin ağzımda, sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söyler misin?
Ben bu gece bekçiliği işini gözüm kapalı yaparım arkadaş.
Kalbimiz iman ile, gönlümüz İslam ile, dilimiz Kuran ile, kulağımız ezan ile, gözümüz nur ile dolsun. Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.
Bakakaldım peşinden; Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim.
Ömrümden çaldığın zamana acıyorum, zaman hataları telafi edecek günün birinde. Ama o zaman sen telafisi olmayan bir hata olacaksın gözümde.
Önce kardın, eridin çağlayan oldun. Goncaydın, açtın gül oldun. Gözümde yaştın, bittin gülücük oldun. Bir yaş daha büyüdün, iyi ki doğdun.
Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken, dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya, bu gece yanımda olduğun için.
Gözümden akan yaşı silecek değil; gözümden yaş akıtmayacak bir yar nasip et Allahım.
Tenine dokunabilmek mi? Haşa. Gözüm göz menziline girsin yeter. Hadi düş düşlerime; tutmayana aşk olsun.
İlişki durumum; yeşil bağın üzümü, yola diktim gözümü. Ne gelen var ne giden, kime diyeyim sözümü.
Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer, karaya vuran dalgalar seni seviyorum yazardı.
Sen Allaha dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.
Şimdi ağlarım, yarın susarım, gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım.

Reklam Alanı

Diğer Güzel Sözler Yazıları

Reklam Alanı

Reklam Alanı