Sendeyim.net ekibi olarak 2025 yılında yine boş durmadık, sizler için harika Eğlence İle İlgili Sözler derledik. Birbirinden güzel sözleri bir araya getirdik ki duygularınıza tercüman olsun. Eğlence İle İlgili Sözler arayanlara ilaç gibi gelecek bu listeyi kaçırmayın. Çayınızı alın, kahvenizi koyun; güzel sözlere birlikte dalalım.
Kendimize dönelim. Ahlak, edebiyat, musiki, giyim, zevk, yemek, eğlence, hukuk, aile, adet, anane ve her şeyde milli olalım.
Dünya bir eğlence ve oyun yeri değildir.
Yarınını tehlikeye atabilecek eğlencelerden uzak dur.
Bir Başak ağırbaşlılığıyla konuşturur kendini. Ağırbaşlı olması onu çekici yapar. Ama yeri geldiğinde de eğlencenin ta kendisidir.
Hayat seninle daha eğlenceli ve güzel. 2025 bize bol kahkahalı anılar getirsin.
Ölüm gaz pedalına basan ayakta yaşam direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır.
Kişinin kalbinde iç huzur yoksa, neşeli, mutlu, eğlenceli insanlarda mutlu edemez.
İstediğinde romantik istediğinde eğlenceli istediğinde sadık. Bir Yengeçte ne istersen var.
Hem eğlenceli olsun hem anlayışlı, yeri geldiğinde ciddi olsun, sevimli de olsun ama biraz manyak olsun. Evet bu tam olarak Kova.
Kışkırtmayan kötülük yoktur. Tamah, para vaat eder; lüks türlü türlü haz; tutku erguvan rengi bir urba ve alkış. Zevk ve eğlenceye düşkünlük, sunduğu armağanlarla baştan çıkarır kişiyi.
Zeki bir insan yalnızlıkta, düşünceleri ve hayal gücüyle mükemmel bir eğlenceye sahiptir.
Küçük prenses senin kadar sevecen, mutlu, eğlenceli ve güzel bir kardeşim var, iyi ki var. Kutlu olsun doğum günün. Nice yaşlara.
Bizi yok edecekler şunlardır: İlkesiz siyaset; vicdanı sollayan eğlence; çalışmadan zenginlik; bilgili ama karaktersiz insanlar; ahlâktan yoksun bir iş dünyası; insan sevgisini alt plana itmiş bilim; özveriden yoksun bir din anlayışı.
Gecelerin deyişiyle eğlence kadar, yaşlıların deyişiyle gençlik kadar, çocukların deyişiyle dünyalar kadar, benim deyişimle canım kadar seviyorum seni.
Dünyayı değiştirmeye çalışmıyorum. Benim için mutluluk en önemli şey ve eğer mutluysam bunu işlerimde görebilirsin. Sonuç olarak en sonunda tüm yanlışlar ve bahaneler benim üstüme oluyor. Dürüst olmayı seviyorum ve ilgilendiğim kadarıyla yıllara sığdırabileceğim kadar eğlence ve güzel zaman sığdırmaya çalışıyorum.
Bir kere evlenmek ödev, iki kere evlenmek eğlence, üç kere evlenmek çılgınlıktır. Hollanda Atasözü
Hayatımın tek bir gününü çalışarak geçirmedim. Her şey bir eğlenceydi Thomas Edison