Sendeyim.net ekibi olarak 2025 yılında yine boş durmadık, sizler için harika Başak İle İlgili Sözler derledik. Birbirinden güzel sözleri bir araya getirdik ki duygularınıza tercüman olsun. Başak İle İlgili Sözler arayanlara ilaç gibi gelecek bu listeyi kaçırmayın. Çayınızı alın, kahvenizi koyun; güzel sözlere birlikte dalalım.
Dili olan her insan bir Başağın arkasından konuşabilir ama yüzüne konuşmak yerine arkasından konuşmayı seçen Başak için insan değildir.
Sevdiği insanlarla uğraşmayı, sinir etmeyi hatta çoğu zaman onları deli etmeyi çok sever Başaklar.
Kendini acındırma bir Başağa. Başak acımaya başladı mı Aşkı biter. Bir Başak karşısında dimdik duran insan ister.
Birlikte yanmayı da bilir. Yeri geldiği zaman yaşadığı her şeyi ateşe atıp yakmayı da bilir bir Başak.
Bir Başakın yapma dediği şeyi yapmak ateşle oynamakla aynı şeydir.
Kendi doğrularını ve kendi yanlışlarını yapmak ister her Başak. Yaşayarak öğrenirler, bunun için kimseye hesap vermezler.
Başak bir başkasına göre yaşayıp sürünmektense kendi kafasına göre yaşayıp gerekirse ölmeyi tercih eder.
Hiçbir şey olmamış gibi yapamaz bir Başak.
Aslında inat konusunda diretmeyi sevmez Başak, fakat bazen sırf gıcıklık olsun diye öyle bir inat eder ki, düşman başına. Bu yüzden hayatta en zor durumda kalan insanlar genelde Başakın sevip te geçici olarak gıcık olduğu kişilerdir.
Başağa Kafan ne kadar rahat. diyenler bilse içinde neyi nasıl yaşadığını söylediklerinden utanırlar. Başak hep içine atar.
Keyfi yerinde bir Başaktan daha çok keyif veren ne olabilir ki bu dünyada.
Güzel giyinmenin sırrı ayrıntılarda gizlidir bir Başak için. Sıradan kıyafetleri bile bir Başağın dokunuşu çok farklı hale getirebilir.
İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
İnsanlar başaklara benzer. İçleri boşken başları havadadır; doldukça eğilir. Montaigne
Yalnızlık karanlık gibidir ve bir Başak o karanlığa çakılan kibrittir. Tüm karanlıklara son verir bir Başağın aşkı.
Kolay kolay Yapma demez bir Başak. Yapma diyorsa Yapma işte.
Dolu başak büyürken boynunu eğerken boş başağın boynu dik olur.
Bir Başak yalnızca morali bir gün içinde üst üste bozulmuşsa bir şeyleri ihmal eder. Yoksa ihmal etmek, sevdiği şeyleri ertelemek gibi bir huyu yoktur Onun. Özellikle de konu Onun sevdiği kişiyle alakalı bir konuysa yapılması gereken şeyi bir an önce yapar Başak.
Hatadır bir Başağı yarım bırakıp gitmek. Bir başak tamamı yaşandığı zaman gösterir diğer tüm insanlardan farkını.
Çok muhabbet değil gereksiz muhabbet tez ayrılık getirir Başakla. Boş konuşan insanlara tahammülü yoktur. Özellikle kafası doluyken.
Bir Başaktan çikolatasını isteme. Buz gibi soğur senden.
Bir Başak sevdiği kadar eleştirir, eleştirdiği kadar sever. Sevmediği insanı ne adam yerine koyar ne de eleştirir.
Bir Başakın yılışık insanlara tahammülü yoktur. Öyle insanlar Başak için nefes almaması gereken kişilerdir.
Aldığı her nefeste daha çok Aşık olur bir Başak doğru insanı bulunca.
Bir Başak ağırbaşlılığıyla konuşturur kendini. Ağırbaşlı olması onu çekici yapar. Ama yeri geldiğinde de eğlencenin ta kendisidir.
Bir Başak adam satmaz ama kendini satanı beleşe verir.
Karşısındaki sesini ne kadar yükseltirse Başak onun iki katı yükseltir. Bağırarak bir Başağın gözü korkutulmaz.
Başak; Anlamayan için zor, adam olmayan için imkansız, karşısındakinin bir başak olduğunu anlayan ve ona göre davranan için kolaydır.
Kahve bir Başak insanının muhabbetiyle her zaman iyi gelir. Hele bir de üstüne fal muhabbeti olursa daha da iyi gelir.
Bazen sadece basit bir özür bekler Başak. Dilenecek bir özür Başak için edilecek binlerce kelimeden ve açıklamadan daha anlamlıdır.
Başak seni talihli olarak seçtiyse elindeki talih kuşunu kaçırma. Tekrar yakalayamazsın.
Başaktan bir şeyi saklamak ne mümkün? Öylede böylede kuş gibi öttürüyor insanı. En güzeli ona öğrenmek istediğini paşa paşa anlatmak. Çünkü bir Başağın kimseye eyvallahı yoktur.
Tam yaşanılması gereken biridir Başak. Onu yan yolda bırakıp giden hiç yaşamamış sayılır.
Yeryüzünün en çekingen kadınları Başaklardır. Ama şayet Başak sizi kendisine yakın hissediyorsa ondaki rahatlık kimsede olamaz.
Ya hakkıyla sev bir Başak burcu insanını veya hiç bulaşma uzak dur.
Hangi takımı tutarsa tutsun hiç bir Başak renklerine laf söyletmez. Söylemeyi kalkanı da fena yaparlar.
Yap, yap diye başının etini yersen bir Başağın en huylu olanını bile huysuz edersin. Başakları kendi haline bırakmak lazım.
Başağı ayrılıkla tehdit etmek deliliktir. Ters bir anına gelirsin birde bakarsın ayrılmakla tehdit ettiğin Başak ayrılıverir.
Kişiler başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
Laf olsun diye konuşmaz Başak. Lafını bilir konuşur. Öyle diyorsa vardır bir bildiği.
Mükemmel değildir bir Başak. Ama Eşsizdir.
İmkansızların peşindedir hep Başak. Ama bazen öyle güçlü ister ki imkansız dediğiniz her şey bir bir olur. Yeter ki çok istesin.
Başağın aşkı piyango gibidir her insana çıkmaz. Başak seni talihli olarak seçtiyse elindeki talih kuşunu kaçırma. Tekrar yakalayamazsın.
Dost olmayı da bilir bir Başak, düşman olmayı da. Dostuna da kalleşlik yapmaz bir Başak düşmanına da. Ne yaparsa onuruyla yapar.
Titizdir Başak. Hayatını kirletirsen seni dünya yüzeyinden temizler. Bir mikrop eksilmiş olur.
Bir Başağı ayakta uyutmaya çalışanın sonu fena olur. Başak ayağını yerden keser adamın.
Bir Başağı özlerken ve bir Başak tarafından özlenirken evde oturmak zorunda kalmak zordur.
Her hâlükârda bir Başak havasını basar en güzelinden. Allah bir Başağın havasını hiç bozmasın.
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
Ertelenmeye, ihmal edilmeye tahammülü yoktur bir Başakın, kim olursa olsun arkasına bakmadan gider.
Yağmurdan sonra büyürmüş başak, sevgiler zamanla olgunlaşırmış. bir gün gözlerimin içine bak anlarsın ölüler niçin yaşarmış.
İnsanların dertlerine ve sorunlarına çareler üretmek, onlara en zor zamanlarında kol kanat germek bir Başak için hobi gibi bir şey. Belki kendi sorunlarına çare üretmek konusunda bu kadar başarılı olamayabilir ama bu asla sevdikleri için uğraşmayacağı anlamına gelmez.
Ya hakkıyla sev bir Başak burcu insanını veya hiç bulaşma uzak dur. Başağın aşkı piyango gibidir her insana çıkmaz.
Doğru iş yapanın bir Başak alnının ortasından öper. Yanlış iş yapanın bir Başak şak diye suratına söyler.
Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun. Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun
Bir Başak en temiz kalbi bulur ve en çok ona sevdirir kendini. Çünkü aşkın en yalansız haliyle sevilmek ister.