Sendeyim.net olarak 2025 yılında sizler için birbirinden anlamlı ve özel Yokluk İle İlgili Sözler hazırladık.En güzel ve en yeni Yokluk İle İlgili Sözler ile duygularınızı en etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz. Güzel sözlerin gücüne inananlar için, özenle seçilmiş bu derlemeyi kaçırmayın!


Reklam Alanı

Bu Yazımızda Neler Bulacaksınız ? Göster

Yokluk İle İlgili Sözler 2025

Sendeyim.net ekibi olarak 2025 yılında yine boş durmadık, sizler için harika Yokluk İle İlgili Sözler derledik. Birbirinden güzel sözleri bir araya getirdik ki duygularınıza tercüman olsun. Yokluk İle İlgili Sözler arayanlara ilaç gibi gelecek bu listeyi kaçırmayın. Çayınızı alın, kahvenizi koyun; güzel sözlere birlikte dalalım.

Yokluk İle İlgili Sözler

Dert içinde sevinci bul da yaşa; haksız düzende haklı ol da yaşa; sonu nasıl olsa yokluk dünyanın, varından yoğundan kurtul da yaşa.
İyi günde ve kötü günde, Varlıkta ve yoklukta, Hastalıkta ve sağlıkta, birbirimize ihtiyacımız olduğu her anda, Birbirimizden ayrılmayacağımıza söz veriyoruz. Sizleri de Düğünümüze bekliyoruz.
Varlık elde etmek için yokluk gerek. Mimar ev yapmak için boş arsa arar. Marangoz ahşap işi yapmak için ham tahta arar. Saka su satmak için susuz ev arar. Yokluğa dikkat et, onda çok hikmetler vardır. Mevlana
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen hiç ol. Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı. Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan benlik zannı değil, hiçlik bilincidir.
Umutlarımızın hep yaşıyor olması, hoşgörünün bizleri kucaklaması, sağlıklı gülücüklerin bizi adres edinmesi, devletimizin baki kalması, yokluk ve kıtlığın bizden uzak olması, terör belasının bitmesi, gelecek nesillerimize yaşanası bir ülke bırakmamız dilek ve temennileri ile; Kurban bayramınız mübarek olsun.
Yokluk büyük varlıktır azizim, yeter ki fark edebilesin.
Sen nesin, varlık nedir, nerden bileceksin? Dünyan esen yel üstüne kurulmuş senin. İki yokluk arasında bir varlık seninki: hiçlik ne varsa çevrende, sen de bir hiçsin.
Hayat sevilirse de, yokluk denilen şeyin de sevilecek yönleri yok değildir.
Geçtiğimiz yollarda kaybettiklerimizin bize en büyük kötülüğü kendilerini bize tekrar tekrar hatırlatmalarıdır. Bir kere kaybetmekle kurtulamadığımız şeylerdir yoklukları hayatımızdaki varlıkları haline gelir. Hep ama hep hatırlarız. Ne biçim kaybetmektir bu.
Tüm mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan gelir.

Reklam Alanı

Diğer Güzel Sözler Yazıları

Reklam Alanı

Reklam Alanı