Poyraz Karayel Sözleri, Poyraz Karayel Replikleri, Poyraz Karayel Güzel Sözleri, Poyraz Karayel Dizi Sözleri, Poyraz Karayel Resimli Sözleri, Poyraz Karayel Mesajları yer almaktadır. Bu sözleri facebook, twitter, instagram gibi sosyal ağlarda paylaşabilir


Reklam Alanı

Sayfamıda Poyraz Karayel Sözleri 2023, Poyraz Karayel Replikleri, Poyraz Karayel Güzel Sözleri, Poyraz Karayel Dizi Sözleri, Poyraz Karayel Resimli Sözleri, Poyraz Karayel Mesajları, Poyraz Karayel ile İlgili Sözler, Yeni Poyraz Karayel Sözleri bulabilirsiniz.

1 - Dünyaya haksızlık ediyorsun ama şu an. O kadar da kötü bir yer değil bence. 

 2 - Ben nasıl Bahri Umman oldum biliyor musun? Sevdiklerimden vazgeçerek. 

 3 - Poyraz: Bana öyle davranma… Ayrılık lafları etme bana… Yakınından kıyısından geçme mümkünse. 

 4 - Ayşegül: Babam sakın gelmesin. Kalbi var. Düşün… Onun bile kalbi var. 

 5 - Poyraz: Unuttun galiba. Benim adım Poyraz Karayel. Benim başıma bir takım felaketlerin gelmesi için mantığa gerek yok. 

 6 - Bahri: Bu şehir sandığın kadar büyük değil. Bizler basit adamlar değiliz. Bak yedi derviş bir posta oturur iki padişah cihana sığmaz. 

 7 - Poyraz: Bir şey eksik ama… Tam bulamadım. Ayşegül: Ben söyleyeyim cesaret hapı. 

 8 - Poyraz: Ah be oğlum... Onca yıllık aşk hayatımda bir kere böyle milletin içinde haykırmadım. 

 9 - Ayşegül: Ya adam kızını vermiş sana kasadaki dosyayı mı vermeyecek. 

 10 - Poyraz: Hayalleri kırmayı keşfeden ilk insan benim babamdır. 

 11 - Bahri: Ayşegül’üm seninle mutlu olacaksa bırakalım olsun. Mutlu olun. Yarından sonra gelme bir daha. 

 12 - Sema: Bunu yaptıran adam gözlerimin içine bakmadan ölmeyecek 

 13 - Ayşegül: Poyraz senin aklından kötü bir şey geçiyor… Poyraz: Sen bir de kalbimden geçenleri gör… 

 14 - Sen bilmezsin, benim kalbim bile bana yalan söyler. Ona bile güvenmiyorum… 

 15 - Kal desen de… Kalamam zaten… Hep bu zatenler, keşkeler mahvetti binlerce aşığı! 

 16 - Kızları kendimize nasıl aşık ederiz? Kızlar serseri erkeklerden hoşlanıyorlar anladın mı? 

 17 - Benim başımı belaya sokmak için önce kendimi beladan kurtarmam lazım. 

 18 - Bahri: Aşıklık zor meslektir evladım. Sevdiğinden bir şey beklemek olmaz. Aşıklık vermek mesleğidir almak olmaz. 

 19 - Ayşegül: Evlen benimle. Poyraz: Sen ciddi misin? Ayşegül: Kalp krizi kadar ciddiyim. 

 20 - Poyraz: Evlilik ciddi bir müessese Ayşegül şakaya gelmez! Ayşegül: Ne müessesi be! Şirket mi kuruyoruz! 

 21 - Zülfikar: Adamlar komünist de yemekleri kötü. Yoldaşlık da bir yere kadar. Kurbağa da yenir mi lan. 

 22 - Biliyor musun baba. Ben küçükken hep senin gibi olmak isterdim. Ama artık en korktuğum şey, senin gibi olmak. 

 23 - Bu iş böyle yürümeyecek. Yani senin aklından sanki başka şeyler geçiyor. Ben yokum senin dünyanda. 

 24 - Sema: Seni bir daha göremeyeceğim sandım bir an… Sefer: Zaten görmüyorsun ki. 

 25 - Poyraz: İyi ki sen varsın… Sen olmasan çoktan pes etmiştim Ayşegül. 

 26 - Zülfikar: Yanmak mesele değil de. Küresel Güçlerin yerle bir olduğu bir dünya hayalim vardı o yalan oldu. 

 27 - Poyraz: Ev hanımlığı dünyanın en zor mesleği be… Koca evden sen sorumlusun düşünsene… 

 28 - Çünkü sende bir baba buldu! Benim kaybettiğimi buldu! Yine babasız kalmayı istemedi! İşte bu kadar basit. 

 29 - Poyraz: Ya ne olmuş! Aşık olduk! Sevdik! Ne olmuş! Bütün dünya bir oldu Ayşegül’le beni ayırmaya çalışıyor! Ne yaptık biz ya. 

 30 - Gözlerini gördünüz mü? Köy çocukları gibi bakıyordu. Kömür gibi. Öyle mahzun, öyle fukara. 

 31 - Kuşlar sever, kuzular sever, börtü böcek sever de polisler sevmez mi? 

 32 - Poyraz: Ağlamıyorum albayım… Eriyorum. Yavaş yavaş eriyorum… Biraz şansım varsa buhar bile olurum… 

 33 - Sen sakın büyüme, büyürsen ölürsün oğlum. 

 34 - Poyraz: Bana her şeyin öğrenilerek yaşanacağını öğrettiler. Yaşanırken öğrenileceğini öğretmediler 

 35 - Ayşegül: Bir aşık olalım dedik felaketim oldun Poyraz! Sen sadece bir aşkı mahvetmedin! Bir hayatı mahvettin. 

 36 - Ayşegül: Poyraz’ın ne yaptığının farkındasın di mi baba? Benimle gelmek yerine senin için ölmeyi tercih etti… 

 37 - Poyraz: Bir daha görmeyeceksin beni! Kimse de benim gibi sevmeyecek seni! Başka kimsenin kalbi Ayşegül diye atmayacak. 

 38 - Ayşegül; Benim burada bir hayatım yok… Aşık olamıyorum… Sevemiyorum… Bağlanamıyorum… Hayatımda sadece korku var. Nefret var. Acı var… Anlıyor musun beni? 

 39 - Sinan; Baba neden sevmiyorlar beni? Ben onlara ne yaptım ya? Bir insan aşık oldu diye… Bu kadar üstüne gelinir mi? 

 40 - Poyraz: Ya sen ne biçim doktorsun. Niye sakin olacakmışım. Aşığım seviyorum. Bağımlıyım diyorum. 

 41 - Ayşegül: Bırak nolur bir kere hayatımda bir kere mutlu olayım... İstemez misin mutlu olmamı? Sefer: Ama önce gözyaşlarını sil, dayanamam 

 42 - Zülfikar: Anlatmaya çalıştım dün! Benim altın gibi bir kalbim yok! Ben polis filan da değilim. 

 43 - Biraz Oğuz Atay, Bir tutam Cemal Süreya. Önce ayakların yerden kesilir, sonra bir bakmışsınız baş aşağı düşüyorsunuz. 

 

Reklam Alanı

Diğer Güzel Sözler Yazıları

Reklam Alanı

Reklam Alanı