Sendeyim.net olarak 2025 yılında sizler için birbirinden anlamlı ve özel Aldatma İle İlgili Sözler hazırladık.En güzel ve en yeni Aldatma İle İlgili Sözler ile duygularınızı en etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz. Güzel sözlerin gücüne inananlar için, özenle seçilmiş bu derlemeyi kaçırmayın!


Reklam Alanı

Bu Yazımızda Neler Bulacaksınız ? Göster

Aldatma İle İlgili Sözler 2025

Sendeyim.net ekibi olarak 2025 yılında yine boş durmadık, sizler için harika Aldatma İle İlgili Sözler derledik. Birbirinden güzel sözleri bir araya getirdik ki duygularınıza tercüman olsun. Aldatma İle İlgili Sözler arayanlara ilaç gibi gelecek bu listeyi kaçırmayın. Çayınızı alın, kahvenizi koyun; güzel sözlere birlikte dalalım.

Aldatma İle İlgili Sözler

Aldatmaların en kötüsü, kendi kendini aldatmaktır.
Yengecin kalbinde intihar etmektir onu aldatmak.
Yaşayan varlıkların hepsi; zayıf, güçlü, uzun, kısa, büyük, orta veya küçük görünen, görünmeyen; doğmuş olan veya doğmakta olan, hepsi mutlu olsun. Kimse kimseyi aldatmasın, kimse kimseyi küçümsemesin kimse kimseye öfke ile darılma ile zarar vermek istemesin.
Kişinin başkasında gördüğü bir ayıbı kendisinde görmemesi, terk edemediği bir şeyle başkasını ayıplaması ve kendisini ilgilendirmeyen bir şeyle arkadaşını incitmesi, kendisini aldatması için yeterlidir.
Aşkı senden başkasıyla tatmadım. Sen ellerin koynunda yatarken; ben hayalini bile aldatmadım.
Döktüğüm yaşları bağışlıyorum. Acıları ve aldatmaları bağışlıyorum. İhanetleri ve yalanları bağışlıyorum. İftiraları ve ahlâksızları bağışlıyorum. Nefreti ve zulmü bağışlıyorum. Yüreğimi yakan darbeleri bağışlıyorum. Yıkılan hayalleri bağışlıyorum. Ölen umutları bağışlıyorum. Sevgisizliği ve kıskançlığı bağışlıyorum. Umursamazlığı ve kötü zihniyeti bağışlıyorum. Haklılık uğruna haksızlık edenleri bağışlıyorum. Öfkeyi ve şiddeti bağışlıyorum. İhmalkârlığı ve unutkanlığı bağışlıyorum. Bütün kötülükleriyle dünyayı bağışlıyorum.
Aldatmakta varmış benim gibi seveni, umarım sende benim gibi olursun seversin deli gibi birini, yaşarsın ihanetin en güzelini.
Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak. Can Yücel
Her şey bir aldatmacadır: En az yanılmaya bakmak, normal ölçüler içinde kalmak, en aşırının peşinden gitmek.
En çok düşündüğümüz kelimeyi en az kullanmaya bizi mecbur eden gururumuzu aldatmak için, sevmek fiiline sözden başka ifade şekilleri ararız.
Sana bir gül veriyorum, kokla ama kurutma. Sana kalbimi veriyorum, sev ama aldatma.
Bizi hiç aldatmadıkları için, tanımadıklarımıza güven eğilimi gösteririz.
Bazen sevdiğimizin bize yanıldığımızı belirtmesi, bizi aldatmasından daha ağır gelir.
Oğlakın sakinliği sizi aldatmasın, sinirlendiği zaman kaçacak yer ararsınız valla.
Dertlerime bir yenisini ekliyorum seninle başlayıp saf duygularımla sonuçlanan ve aldatmanın cezasıyla biten.
Aşırı kurnazlığın sonunda insan kendini de aldatmaya başlar.
Söndürdün tüm yangınları, yitirdin artık yalanları. Kaldı mı söyleyeceğin söz, git hadi, al valizini, kendi yalan diyarına, aldatmalarını da alıp git.
Öyle seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki seni gözleriyle bile aldatmayacak.
Aldatanı aldatmak zevktir, ama seveni aldatmak namussuzluktur.
Kimilerinin alışkanlıkları yaşam tarzları, kimilerinin yalanları alışkanlıkları olmuş. Hayatını aldatmalarla süslediğini zannedenler, zehir zemberek sarhoşlar, göremeyecek, anlayamayacak kadar zil zurna.
Aldatanı aldatmak bir zevktir. Ama seveni aldatmak ise şerefsizlere aittir.
Aldatmayan tek sevgili var dünyada: mutlak güzel.
Kendi içmez, içeni kınamaya bayılır, yüzünden aldatmaca, sahtekarlık yayılır. Rakı içmiyor diye, kasılıp gezer ama yedikleri yanında rakı meze sayılır.  Ömer Hayyam
Erkek olmakla, adam olmak farklıdır. Erkekler hislerini belli etmezler. Ama bir adam; gerçekten gerektiğine inanırsa, sevdiğine hislerini belli eder. Dayanamaz çünkü. Hatta duyurmadığı yer kalmaz. Erkek, sevdiğini aldatabilir. Ama adam olan aldatmaz, aldatamaz. Erkek, kaçar. Adam olan sahip çıkar. Adam, kıskanır, ilişkisine sahip çıkar. Erkek, sevdiğinden başka birine ihtiyaç duyabilir. Adam olanın gözü sevdiğinden başkasını görmez, görmek istemez. Bu yüzden, siz kadınlar; bir erkeği değil bir adamı sevin.
Türkler uğrayabileceği bütün aldatmacalara uğradı. Son ocaktayız. Artık her Türk tüttürülmesi gereken son ocakta bulunduğu bilincine ermelidir.
En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle arzu ettiği şeyin gerçek olduğuna inanır.
Hiçbir zaman bir arkadaşı aldatmayın.  Hipparchus
Rastlantı diye bir şey yoktur. Raslantı aldatmacası vardır.
Sen içmiyorsan, içenleri kınama bari bırak aldatmacayı, ikiyüzlülükleri; şarap içmem diye övünüyorsun, ama yediğin haltlar yanında şarap nedir ki?
Ne aldatma yakışır bana. Ne de aldatılmak yakışır benliğime.
Beni seni ihanet için aldatmak için sevmedim, seni bütün ihanetlerden adiliklerden korumak için sevdim aşkım.

Reklam Alanı

Diğer Güzel Sözler Yazıları

Reklam Alanı

Reklam Alanı