Sağlık
Doğa ve Hayvanlar
Doğa ve Hayvanlar
Sağlık
Faydalı Bilgiler
Faydalı Bilgiler
Faydalı Bilgiler
Blog
Yemek Tarifleri
Reklam Alanı
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde büyük bir yıkıma neden oldu. Bu felaket, sadece can kaybı değil, aynı zamanda yapısal hasar açısından da ciddi sonuçlar doğurdu. Deprem sonrası bölgedeki bina durumu ve yıkım oranları, birçok ailenin hayatını altüst etti. İlgili yetkililerin yaptığı tespitler, yıkılan binaların büyük çoğunluğunun eski yapılar olduğunu ortaya koydu.
6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni de kapsayan 11 ilde toplam 39 bin 205 bina doğrudan deprem anında çökmüştür.
Bölge genelindeki hasar durumu ve bina verileri şu şekildedir:
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde özellikle Gaziantep (Nurdağı ve İslahiye), Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis illeri bu yıkımdan en çok etkilenen iller arasında yer almıştır.
Reklam Alanı
Gündem
BİM'den verilen siparişler ne zaman gelir?
Adam kime denir?
168 nerenin numarası Kızılay?
Bre ne demek?
Baştan başa nasıl yazılır TDK?
Anı yaşamak nasıl yazılır?
20/22 ne anlama gelir?
Bildirme eki ve dir eki aynı mı?
Az bilinen erkek isimleri nelerdir?
Concon kime denir?
Alo Türkiye hangi ülkenin markası?
3 karış kaç santim?